top of page

Ετοιμαστείτε να μπείτε στην ... τάξη

Το JuryRoomGreece σε συνεργασία με την εφαρμογή Socrative, δημιουργεί κουίζ γύρω από τους κανόνες αγώνων ιστιοπλοΐας. Τα κουιζ αυτά καλύπτουν όλα τα επιπεδα γνώσης γύρω από τους κανόνες, ξεκινώντας από τους πιο αρχάριους μέχρι τους πολύ προετοιμασμένους. Είναι φτιαγμένα για αθλητές, για προπονητές, για κριτές, αλλά και όσους θέλουν απλά να κατανοήσουν σε βάθος τους κανόνες αγώνων ιστιοπλοΐας.

Σκοπός είναι η κατανόηση των κανόνων σε βάθος, καθώς και ερμηνεία των κανόνων, αλλά και των διαδικασιών που περιγράφονται στο βιβλίο των κανονισμών.

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα κουιζ θα "ανοίγουν για το κοινό" και θα παραμένουν ανοικτά για ορισμένο χρονικό διάστημα, κατά το οποίο μπορεί ο καθένας να δοκιμάσει τις γνώσεις του γύρω από τους κανόνες, απαντώντας σε απλές ερώτησεις ... ή λίγο πιο σύνθετες, ανάλογα με το επίπεδο.

Για να μπορείτε να συμμετέχετε στα κουίζ δεν έχετε παρά να μπείτε στην ... τάξη, πατώντας στο μενού "classroom". Εναλλακτικά μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Socrative for students στο κινητό. Για να έχετε πρόσβαση στα κουίζ, πληκτρολογήστε το όνομα JURYROOMGREECE και ... τεστάρετε τις γνώσεις σας.

Ο στόχος μας δεν είναι να σας εξετάσουμε, ούτε να σας βαθμολογήσουμε. Θέλουμε απλά να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε τους κανόνες και τις δυσκολίες που έχουν στην ερμηνεία τους.

Για να μαθαίνετε νέα για τα κουίζ μας ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook (Jury Room Greece) ή ρίχνετε μία ματιά στο ημερολόγιο που υπάρχει στο site μας.

Σας περιμένουμε όλους....μόλις χτυπήσει το κουδούνι...



bottom of page